Sikkerhetskurs

Vi beklager, men vi har for tiden inntaksstopp til nye sikkerhetskurs, da vi har fylt opp kursene våre for en tid fremover. Informasjon om når vi har kapasitet igjen, vil bli lagt ut her. Har du et godkjent sikkerhetskurs fra før og ønsker å bli medlem hos oss, er du selvfølgelig velkommen.

Personer som ønsker å bli medlem etter 01.01.11, må ha gjennomført og bestått sikkerhetskurs før de kan søke medlemsskap i vår klubb. SPK arrangerer slike kurs. Kurset er utarbeidet av Norges Skytterforbund.

Kurset består av en teoridel, en praktisk del (skyting på bane) og en teoretisk prøve. Det blir utdelt kursmateriell ved oppstart. Skiver, lapper, ammunisjon og lån av våpen er også inkludert i kursavgiften som er kr. 1700,- pr. person. Vi har forhåndsbetaling på våre kurs.

EGET VÅPEN

Politiet gir i regel tillatelse til personer over 21 år til kjøp av eget våpen etter avlagt sikkerhetskurs og minimum 1/2 års aktivt medlemkap.

SIKKERHETSKURS DYNAMISK SKYTING

De som har egne våpen og ønsker å starte opp med Dynamisk skyting må gjennomføre et nytt sikkerhetskurs i regi av Dynamisk skytings sikkerhetsbok. De som ønsker dette må ta kontakt med oppmann – dynamisk@sarpsborgpk.com – for påmelding. Kursprisen er kr 1.500,- – – – – i tillegg så må kursdeltagere stille med tilstrekkelig ammo, x-tra magsiner og rigg for magasiner og pistol. Kurset går over en hel helg med følgende varighet.

Fredag kl. 18.00 – 22.00
Lørdag kl. 08.00 – 16.00
Søndag kl. 08.00 – 16.00

Dere vil da komme inn på deres eget «område» og der kan vi skrive ut medlemskort og startkort. Vi vil også kunne melde oss på stevner eller kurs og hvor det er åpnet opp for full løsning, så kan vi også betale startavgiften på forskudd.

Giro for kontingenten vil i fremtiden kun bli sendt ut til deres mailadresse.

Kurset går over tre dager og det er kun 100 % oppmøte alle dager som gjelder for godkjent kurs.

Fredag
18:00 - 21:00
Lørdag
09:00 - 16:00
Søndag
09:00 - 16:00

Det utstedes kursbevis på at kurset er gjennomført og bestått. Dette kursbeviset legges ved søknad om erverv av skytevåpen.

De som ønsker å gå på kurs må sende en mail til klubben på spk@sarpsborgpk.com og oppgi fullstendig navn, adresse, tlf, fødselsdag, mnd, år og en emailadresse som er gyldig. Vil dere være sammen med venner, kompiser eller samboer/ektefeller så må disse opplysningene også inngå i mailen.

Vi har mange som ønsker å gå på kurs og vi har en relativt lang liste på eventuelle kursdeltagere. Vi opplever til stadighet at personer blir kontaktet på mail, men ikke svarer på vår henvendelse om kurstilbud. Hvis de ikke svarer innen oppgitt kursfrist så vil de strykes fra våre lister.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle